at deres hovedfokus pa fodboldtrojer

 

at deres hovedfokus på fodboldtrøjer Madrid brød Benzema spillede
Girona træner Pablo Machín kommenterede før kampen, at dagens møde mod Real Madrid ville være som en fest for sine spillere. Det var bestemt.
Los Blancos havde været favoritter til at tage tre point fra Montilivi. De håbede at holde presset på La Liga-ledere Barcelona. Men, Real Madrid finder sig nu otte point adrift af Blaugrana klubben. For Girona var dette den sidste store klub, der endnu ikke har besøgt Montilivi denne sæson. De hvide og røde lykkedes det at gøre det vanskeligt for Los Blancos.
Ikke alle hype skyldtes bare fodbold. Begge ledere var ivrige efter at påpege, at deres Fodboldtrøjer Børn hovedfokus var på kampen, men et besøg på det catalanske hjerteland fra et hold i hovedstaden vil altid være spændt i lyset af den nuværende politiske situation.
Real Madrid var uden Carvajal, Kovacic, Navas og Bale. Girona på den anden side var stadig uden centerback Alcalá, mens Eloi Amagat var ude med en ankelskade.
I starten så det ud som Girona kan være den første til at komme på scoringsbogen. De kom ud med at svinge med et krøllet skud fra Maffeo, der afbøjede sig fra stolpen. Bare et par minutter senere gav Gerona den ubesværede chance, da Real Madrid brød Fodboldtrøjer Børn og Benzema spillede i Ronaldo. Målmanden kunne blokere Ronalds skud, men Isco var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og gjorde det 0-1 til gæsterne. Isco har haft et godt løb i form og har nu scoret eller hjulpet 22 mål i hans sidste 30 starter til Real Madrid på tværs af alle konkurrencer.
Girona gav ikke op, og kampen så stadig meget åben. Ronaldo havde en mulighed fra et andet Benzema-kryds, men spillede det lige ved Bono. Derefter var det i den anden ende med en header fra Portu, der slog Casilla, men blev forfalsket igen ved posten.

About The Author